Gastankstationer og CNG service

Lund Thunbo ApS er et af de førende selskaber i Nordeuropa på leverancer af gastankstationer og service på gastankstationer for CNG.
Komprimeret biometan fra biogas, også kaldet CBG (Compressed Bio Gas), er fremtiden for opstillingen af den tunge transport til grøn og klimavenlig brændstof.

Vi servicere en lang række af de danske biogastankstationer og kan levere komplette gastankstationer for både busser, renovationsbiler, lastbiler og personbiler.

Vores omfattende erfaring med forskellige typer gastankstationer giver os et solidt grundlag for at tilpasse de gastankstationer vi sætter op til vores kunders behov.

Fokus er altid på driftstabilitet, lave vedligeholdsomkostninger og tilstrækkelige kapacitet.

Vi har specialløsninger for fast-fill, som gør tankning af lastbiler og busser lyn-hurtig, samt innovative løsninger for online overvågning og fjernstyring af anlæggene.

 

Nogle af specialløsningerne som er værd at fremhæve:

-Leasing af gastankstationen

-Støjnivau ned til 65 dbA

-Super hurtig fast-fill af lastbiler og busser

-Fuld online overvågning og fjernkontrol

-Høj korrosionbeskyttelse på kompressoranlæg

-Anlæg med meget lavt arealbehov

-Meget lange serviceintervaller

Læs mere om at tanke biogas

På siden https://tankbiogas.dk kan du læse meget mere om biogas, mulighederne for at tanke biogas og hvordan man kan få sin egen gastankstation sat op.

Vores Vision

Det skal ikke være dyrere at køre på klimavenlig biogas i forhold til fossile brændstoffer!

Vi designer løsningen

Vi har egne designs og løsninger for at bygge meget omkostningseffektive gastankstationer.

Service fra A-Å

Vi sørger for at gastankstationerne serviceres og vedligeholdes effektivt.

Kompressorolie for gaskompressorer

Hjertet i en gastankstation for naturgas/biogas er kompressoren. Lund Thunbo forhandler specialolierne Comptec CNG 595 og Comptec CNG 599, som er særligt velegnede til brug i gaskompressorer på biogasanlæg og på gastankstationer.

Olierne adskiller sig fra konventionelt brugte olier ved, at den er inert overfor kulbrinter. De vil derfor ikke absorbere gas, og de vil heller ikke gå på gasform og vandre med gassen videre.
Filtreringen af olien fra gassen er væsentlig mere effektivt, end ved brug af konventionelle PAO olier.

Endvidere har de et meget højt viskositetsindex, hvilket betyder, at de holder en mere konstant viskositet ved lavere temperaturer. Dette er især godt for kompressorer i køligere klima og for kompressorer som har mange start/stop.

Forskellen på Comptec CNG 595 og Comptec CNG 599 ligger i, at Comptec CNG 599 har en lidt højere viscositet og er tilføjet flere additiver for at holde kompressorens interne dele rene. Dette kan være en fordel for kompressorer, som kører rigtig mange driftstimer og kører med gas, som kan medføre aflejringer i kompressordelene.

Kontakt os for at høre nærmere og find ud af hvilken olie, som er optimal for jeres kompressorer.